Incendiu violent, 16 oameni salvaţi de pompieri

Incendiu violent, 16 oameni salvaţi de pompieri

Panică într-un bloc din Constanţa după ce un incendiu a izbucnit într-unul din apartamente. 16 oameni, 12 adulţi şi patru copii, au avut nevoie de ajutorul pompierilor, care i-au evacuat. Deocamdată nu se ştie de la ce a izbucnit focul, dar locatarii spun că au auzit o explozie. Mai multe persoane s-au intoxicat cu fum. Vă avertizăm urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Locatarii au dat alarma în jurul orei nouă dimineaţa, când au văzut că un fum gros începe să se degaje de la etajul al doilea, atât pe scara blocului, cât şi în exterior. O explozie s-a auzit la scurt timp din apartamentul cuprins de foc.

A fost o adevărată mobilizare de forţe. Pompierii au intervenit cu trei masini cu apă şi spumă şi cu o autoscară, iar pentru victime au venit pregătiţi cu trei ambulanţe. Când au ajuns, unii locatari erau în stare de şoc.

Rând pe rând, oamenii au fost evacuaţi. Pompierii au fost nevoiţi să folosească şi măştile cu oxigen ca să intre în bloc.

Lucrurile din apartamentul în care a izbucnit focul au fost distruse în totalitate de flăcări. Din fericire nu au existat victime. Mai mulţi oameni s-au intoxicat cu fum, dar au primit oxigen de la echipele de prim-ajutor şi nimeni nu a ajuns la spital. Salvatorii au scos din apartamente şi mai multe animale de companie.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt