Incendiu la o pensiune.

Incendiu la o pensiune.

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţa, la acoperişul unei case de locuit din Topliţa, transformată în pensiune, o persoană suferind un atac de panică, a informat Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita.

Potrivit sursei citate, la faţa locului intervin trei echipaje ISU de la Garda de Intervenţie Topliţa şi de la Detaşamentul Gheorgheni, cu trei autospeciale, precum şi o autoscară mecanică de Detaşamentul Miercurea Ciuc, în sprijin venind şi două servicii voluntare pentru situaţii de urgenţă din localităţile Sărmaş şi Subcetate.

Incendiul se manifestă la acoperişul pensiunii respective, pe o suprafaţă de aproximativ 150 metri pătraţi, din totalul de 300 metri pătraţi.

"O persoană a suferit un atac de panică şi a fost asistată medical de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, dar nu a fost nevoie de transportarea ei la spital", a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, Alina Ciobotariu.

În prezent, incendiul este localizat şi se lucrează la lichidarea ultimelor focare, la identificarea unor posibile focare ascunse şi la decopertarea acoperişului.

Alina Ciobotariu a mai precizat că pentru a se putea interveni pentru lichidarea incendiului, s-a solicitat întreruperea curentului electric pe linia ferată, întrucât imobilul cuprins de flăcări se află în apropierea acesteia.

Drept urmare, "traficul feroviar este afectat şi va intra în normal, după finalizarea intervenţiei".

Cauza producerii incendiului va fi stabilită ulterior.

Sursa: Agerpres

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt