Incendiu în Bucureşti. Bloc în flăcări

Incendiu în Bucureşti. Bloc în flăcări

A fost panică în cartierul bucureştean Rahova. Terasa unui bloc de locuinţe a luat foc. 10 maşini de pompieri au ajuns de urgenţă la faţa locului. Alarma s-a dat în jurul ore 9. În acel moment, in blocul de 8 etaje erau zeci de locatari. Unul dintre ei a observat că terasa s-a aprins.

Blocul de pe strada Modoran Ene este în reabilitare, iar incendiul ar fi pornit în momentul în care angajatii companiei care face lucrările au încercat să izoleze terasa cu smoală. Focul s-a extins cu repeziciune pe o suprafaţă de peste 150 de metri şi un nor mare si negru de fum se putea vedea de la kilometri distanţă.

Pompierii au intervenit cu 10 masini de stingere şi una de descarcerere. De teama ca cineva să nu fi rămas blocat în apartamentele de la etaje, au fost aduse şi 3 autospeciale de salvare de la înălţime.

Două persoane au suferit atacuri de panică şi au primit îngrijiri de la medicii de pe ambulanţă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit şi niciun apartament nu a fost avariat. In cateva zeci de minute popmpierii au lichidat incendiul. A fost deschisă o anchetă pentru a afla cu exactitate de la ce au pornit flăcările.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt