Incendiu în București. Bloc în flăcări - Prima News

Incendiu în București. Bloc în flăcări

A fost panică în cartierul bucureștean Rahova. Terasa unui bloc de locuințe a luat foc. 10 mașini de pompieri au ajuns de urgență la fața locului. Alarma s-a dat în jurul ore 9. În acel moment, in blocul de 8 etaje erau zeci de locatari. Unul dintre ei a observat că terasa s-a aprins.

Blocul de pe strada Modoran Ene este în reabilitare, iar incendiul ar fi pornit în momentul în care angajatii companiei care face lucrările au încercat să izoleze terasa cu smoală. Focul s-a extins cu repeziciune pe o suprafață de peste 150 de metri și un nor mare si negru de fum se putea vedea de la kilometri distanță.

Pompierii au intervenit cu 10 masini de stingere și una de descarcerere. De teama ca cineva să nu fi rămas blocat în apartamentele de la etaje, au fost aduse și 3 autospeciale de salvare de la înălțime.

Două persoane au suferit atacuri de panică și au primit îngrijiri de la medicii de pe ambulanță. Din fericire, nimeni nu a fost rănit și niciun apartament nu a fost avariat. In cateva zeci de minute popmpierii au lichidat incendiul. A fost deschisă o anchetă pentru a afla cu exactitate de la ce au pornit flăcările.Total
0
Shares
Total
0
Share