Incendiu de proporții în New York - Prima News

Incendiu de proporții în New York

Cel puțin 19 oameni, dintre care 9 copii au murit în urma unuia dintre cele mai grave incendii care au avut loc în New York în vremurile moderne . De asemenea, alte 63 de persoane au fost rănite, dintre care, 32 se află în stare gravă. Sute de pompieri au fost mobilizați la fața locului, după ce un incendiu a izbucnit la o clădire de 19 etaje din Bronx. Focul ar fi pornit de la un apartmanet duplex aflat la etajul doi și trei al clădirii.

Aproximativ 200 de pompieri au sosit la fața locului la doar trei minute după apelul efectuat către autorități. Victimele au fost găsite în casa scării în timp ce fumul se extindea cu rapiditate în toată clădirea. Mai multe persoane au fost scoase inconștiente din clădire în urma intoxicației cu gaze extrem de toxice. Imaginile filmate de martorii de la fața locului au îngrozit o lume întreagă.

Autoritățile au anunțat că focul a fost stins dar pompierii continuă să lucreze la fața locului

Până acum nu se cunoaște cauza care a dus la întreaga tragedie. Autoritățile cred însă că incendiul ar fi izbucnit de la un calorifer defect care a fost folosit într-unul din dormitoarele duplexuluI. Incidentul a fost asemănat de primarul orașului cu cel din 1990, când 87 de oameni au murit în urma unui incendiu care a avut loc la un club social după ce un bărbat a incendiat întreaga clădire.Total
0
Shares
Total
0
Share