În stare critică după atacul unei haite de câini

În stare critică după atacul unei haite de câini

O femeie a fost sfâşiată de o haită de câini. S-a întâmplat pe un câmp din Galaţi. Victima culegea urzici când fiarele sălbăticite au dat atacul. Strigătele ei disperate au fost auzite de un bărbat care i-a sărit în ajutor. Doar aşa a scăpat cu viaţă, însă şi salvatorul ei a fost muşcat. Amândoi au ajuns la spital.

Femeia căreia i-a sărit în ajutor are 58 de ani şi locuieşte în localitatea gălăţeană Vânători. Culegea urzici la marginea pe un câmp din apropierea casei când dintr-o dată patru câini au atacat-o. Femeia este acum în stare critică.

Primarul ştia de existenţa câinilor periculoşi. ,,Am făcut capturari acum două săptămâni în stradă, avem programate acţiuni de sterilizare (...) Am înfiinţat un serviciu de ecarisaj în 2021, am avut numeroase contestaţii pe acest serviciu, unii dintre consilierii (... ) Am înfiinţat acel serviciu, l-am scos la licitaţie pentru concesiuni. Nu s-a prezentat nicio societate de pe raza judeţului Galaţi şi atunci am început sa trec peste raza judeţului", a declarat Costel Manolachi, primarul localităţii Vânători.

Toţi câinii urmează să fie cipaţi şi daţi spre adopţie. În cazul în care nu se vor găsi stăpâni aceştia vor fi eutanasiaţi.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt