ÎN SPITAL, CA AFARĂ - Prima News

ÎN SPITAL, CA AFARĂ

În spital e la fel de frig ca afară. Se întâmplă la unitatea modulară din Leţcani, acolo unde pacienţii infectaţi cu sars cov 2, luptă să trăiască şi să…nu îngheţe. Instalaţia termică a unităţiii medicale este stricată, iar în containere, temperaturile au scăzut sub 10 grade. În spitalul care a costat mai bine de 13 milioane de euro, bolnavii se învelesc cu 3-4 pături pe care şi le-au cumpărat singuri.

Situaţia revoltătoare a ieşit la iveală după ce pacienţii şi-au sunat familiile şi s-au plâns că în spital este prea frig şi au nevoie de pături. 

Reprezentantul companiei Euronest, prin intermediul căreia a fost achiziţionat spitalul modular, se apără şi spune că de vină ar fi pacienţii şi personalul medical care umblă la termostat.

Fostul manager al spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi a declarat că situaţia s-a rezolvat iar pacienţii au fost mutaţi, temporar, în alte saloane, iar acum, lucrurile au revenit la normal.

Conform oficialilor, cheltuielile lunare de întreţinere şi funcţionare pentru unitatea modulară din Leţcani se ridică la peste 2 milioane de lei.Total
0
Shares
Total
0
Share