În căutarea ţinutei pentru prima zi de şcoală

În căutarea ţinutei pentru prima zi de şcoală

Prima zi de şcoală cere şi un outfit pe măsură. Aşa că pe ultima sută de metri mall-urile au fost luate cu asalt în căutarea ţinutei perfecte. De la mic la mare, elevii au luat la pas fiecare magazin şi au profitat de prima zi de şcoală pentru a le cumpăra părinţii tot ce îşi doresc. Numai că au fost nevoiţi să mărească bugetul anul acesta din cauza scumpirilor.

La ora prânzului abia mai aveai unde să arunci un ac în mall-urile din Capitală. Hainele de început de şcoală sunt la fel de importante ca rechizitele, aşa că părinţii au plecat împreună cu copiii la cumpărături.

Ţinuta pentru prima zi de şcoală este extrem de importantă pentru fiecare elev, aşa că hainele sunt alese minuţios pentru a ieşi în evidenţă.

Numai că anul acesta preţurile sunt mai mari, iar părinţii au fost nevoiţi să umble la buget pentru a le îndeplini dorinţele copiilor.

În goana după ultimele cumpărături, atât elevii, cât şi părinţii recunosc că au emoţii. Mai ales că unii dintre ei merg pentru prima dată la şcoală, iar alţii se pregătesc pentru admiterea la liceu sau pentru bacalaureat.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt