Imitatorul fraţilor Tate, audiat la DIICOT

Imitatorul fraţilor Tate, audiat la DIICOT

Vlad Obu, românul care încerca să fie copia fraţilor Tate, a fost audiat la DIICOT. Spune că e doar martor şi că nu a făcut niciodată afaceri cu milionarii. Obu este patron de studio de videochat şi încerca să epateze prin limbaj şi gesturi. În urmă cu câteva zile, vila din Pipera a individului a fost percheziţionată de procurorii DIICOT.

Aproape două ore a stat Vlad Obu în faţa procurorilor anti mafia. Patronul de videochat a răspuns la întrebări despre fraţii Tate, în dosarul cărora a depus mărturie. Imaginile postate pe internet îl contrazic însă. Lui Obu îi plăcea să se afişeze cu fraţii Tate şi nu ezita să se laude că îi cunoaşte.

Vlad Obu este patron de studio de videochat. După modelul lui Andrew Tate, a creat o "academie" de făcut bani. Obu cere 500 de dolari anual de la membri. În schimb promite sfaturi despre îmbogăţire,popularitate şi femei. Aceleaşi visuri pe care le vând şi fraţii Tate, la un nivel mult mai mare. Şi pe reţelele de socializare, dar şi pe You Tube, Obu încearcă să epateze.

În urmă cu doi ani, a fost reţinut la Constanţa, după ce, tot în încercarea de a ieşi în evidenţă, a creat o provocare macabră: le spunea unor femei că le dă bani dacă îşi ucid copiii. Obu s-a filmat şi când arunca cu sticle de la balcon în trecători.

După aceste filmări, patronul de videochat şi-a cerut scuze şi a spus că e conştient că imaginile nu reprezintă un exemplu pozitiv.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt