Ilie Năstase a rămas din nou fără permis

Ilie Năstase a rămas din nou fără permis

Fostul tenisman s-a urcat la volan după ce a băut. A fost însă prins de poliţişti pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei. ,,Am băut doar două beri!", se apără fostul număr 1 mondial care spune că vrea să părăsească definitiv România.

Ilie Năstase a participat la un eveniment care a avut loc la un hotel de lux din Capitală. La miezul nopţii a plecat spre casă. Pe drum a fost însă oprit de poliţişti. Năstase a fost testat cu apartul etilotest. Avea o alcolemie de 0,22 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Fostul tenisman a rămas pe loc fără permis. Timp de 90 de zile. A primit şi o amendă în valoare de 1305 lei. După ce a semnat procesul verbal, Năstade a plecat acasă cu un taxi.Ilie Năstase este deranjat de situaţie şi spune că poliţiştii l-au oprit la pont după ce paparazzi unei publicaţii tabloid au sunat la 112.

Năstase nu este însă la prima abatere. În 2018, a mai fost prins băut la volan. Atunci s-a certat şi cu poliţiştii şi a refuzat să coboare din maşină. În iulie 2019, Curtea de Apel din Bucureşti l-a condamnat definitiv pe Năstase la 9 luni şi 10 zile de închisoare cu amânarea executării pentru că a condus sub influenţa alcoolui. Magistraţii au decis şi ca fostul tenisman să fie supravgheat 2 ani, timp în care nu au avut nici voie să conducă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt