Iarna e ca vara, la Soci - Prima News

Iarna e ca vara, la Soci

Sute de ruși s-au dezbrăcat aproape de tot și au mers la schi, în ultima zi, oficială, a sezonului de iarnă. S-a întâmplat în stațiunea rusească Soci, de la Marea Neagră unde tinerii ruși au vrut să demonstreze că iarna e ca vara….

Tineri, dar și mai trecuți de prima tinerețe, s-au dezbrăcat de costumul de schi și s-au distrat pe pârtiile Mdin stațiunea Soci. Schiorii au vrut să își etaleze formele, în așteptarea sezonului de vară, așa că nu au avut complexe deși afară erau doar 8 grade Celsius.

Oamenii au fost plini de voie bună, încurajați, probabil, și de un pic de vodcă, așa că părea că toată lumea se cunoaște cu toată lumea și orice teamă de a încerca lucruri noi a dispărut ca prin senin. Unii au bătut drum lung pentru cele câteva ore de distracție.

Și cei cu părul alb s-au integrat perfect în atmosfera de carnaval de pe pârtia de schi.

Carnavalul de pe pârtie, de la Soci, a avut prima ediție în 2016, iar anul trecut nu s-a organizat, din cauza pandemiei. Anul acesta, petrecerea s-a reluat în forță.

A existat și un concurs de snowboard încheiat cu o săritură în apa rece, jurizat ca la Olimpiadă.

Situat la o altitudine de 1.170 de metri, stațiunea de schi de la Soci este una dintre cele mai populare din Rusia pentru amatorii de schi și snowboard.

Total
0
Shares
Total
0
Share