Iarna e ca vara, la Soci

Iarna e ca vara, la Soci

Sute de ruşi s-au dezbrăcat aproape de tot şi au mers la schi, în ultima zi, oficială, a sezonului de iarnă. S-a întâmplat în staţiunea rusească Soci, de la Marea Neagră unde tinerii ruşi au vrut să demonstreze că iarna e ca vara….

Tineri, dar şi mai trecuţi de prima tinereţe, s-au dezbrăcat de costumul de schi şi s-au distrat pe pârtiile Mdin staţiunea Soci. Schiorii au vrut să îşi etaleze formele, în aşteptarea sezonului de vară, aşa că nu au avut complexe deşi afară erau doar 8 grade Celsius.

Oamenii au fost plini de voie bună, încurajaţi, probabil, şi de un pic de vodcă, aşa că părea că toată lumea se cunoaşte cu toată lumea şi orice teamă de a încerca lucruri noi a dispărut ca prin senin. Unii au bătut drum lung pentru cele câteva ore de distracţie.

Şi cei cu părul alb s-au integrat perfect în atmosfera de carnaval de pe pârtia de schi.

Carnavalul de pe pârtie, de la Soci, a avut prima ediţie în 2016, iar anul trecut nu s-a organizat, din cauza pandemiei. Anul acesta, petrecerea s-a reluat în forţă.

A existat şi un concurs de snowboard încheiat cu o săritură în apa rece, jurizat ca la Olimpiadă.

Situat la o altitudine de 1.170 de metri, staţiunea de schi de la Soci este una dintre cele mai populare din Rusia pentru amatorii de schi şi snowboard.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt