Iarnă cu parfum de copilărie

Iarnă cu parfum de copilărie

Chiar dacă este zi de iarnă autentică, bucureştenii au venit la târgul cu produse româneşti de la Agronomie. Prreparatele autohtone, mirosul care le aduce aminte de copilărie sunt doar câteva dintre motivele pentru care vin aici de ani întregi. Sunt mulţumiţi că aici pot să găsească orice de la fructe , dulciuri,şi până la carne, zacuscă sau vinuri.

La Târgul de la Agronomie bucureştenii găsesc preparate tradiţionale care amintesc de reţetele bunicilor şi pe care le cumpără direct de la producători. Cristain Muşătescu este din Bran şi a moştenit pasiunea pentru brânzeturi din familie.Mai are încă trei fraţi, iar la târg a venit împreună cu sora lui.

Enache Mihaela este este din apropierea Capitalei şi zacusca pe care o face are gustul ca la bunici. Secretul acesteia este dragostea pe care o pune în ea. Caltaboş, tobă, salată de vinete sau boeuf, drob, dar şi nelipsitul grătar, sunt preparatele care atrag tot mai mulţi clienţi. Iar mirosul îţi aduce aminte de copilărie.

De peste zece ani, în fiecare weekend bucureştenii pot să cumpere produse autohtone direct de la producătorii veniţi din toată ţara.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt