Iarnă cu parfum de copilărie - Prima News

Iarnă cu parfum de copilărie

Chiar dacă este zi de iarnă autentică, bucureștenii au venit la târgul cu produse românești de la Agronomie. Prreparatele autohtone, mirosul care le aduce aminte de copilărie sunt doar câteva dintre motivele pentru care vin aici de ani întregi. Sunt mulțumiți că aici pot să găsească orice de la fructe , dulciuri,și până la carne, zacuscă sau vinuri.

La Târgul de la Agronomie bucureștenii găsesc preparate tradiționale care amintesc de rețetele bunicilor și pe care le cumpără direct de la producători. Cristain Mușătescu este din Bran și a moștenit pasiunea pentru brânzeturi din familie.Mai are încă trei frați, iar la târg a venit împreună cu sora lui.

Enache Mihaela este este din apropierea Capitalei și zacusca pe care o face are gustul ca la bunici. Secretul acesteia este dragostea pe care o pune în ea. Caltaboș, tobă, salată de vinete sau boeuf, drob, dar și nelipsitul grătar, sunt preparatele care atrag tot mai mulți clienți. Iar mirosul îți aduce aminte de copilărie.

De peste zece ani, în fiecare weekend bucureștenii pot să cumpere produse autohtone direct de la producătorii veniți din toată țara.

Total
0
Shares
Total
0
Share