I-a salvat cu preţul vieţii

I-a salvat cu preţul vieţii

Curaj ieşit din comun al unui tânăr din Eforie Nord. Bărbatul de 31 de ani a plătit cu viaţa încercarea de a salva mai mulţi vecini dintr-o casă cuprinsă de flăcări. Trei oameni a reuşit să scoată din incendiul puternic. Numele său este Ionuţ Sima şi a lăsat în urmă o soţie şi doi copii de un an şi trei ani. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

Alerta a fost dată la 112 puţin după ora 21. La o casă din Eforie erau flăcări mari şi extrem de mult fum. Martorii, adunaţi în număr mare pe stradă, spuneau că familia se luase la ceartă şi unul dintre bărbaţi aruncase, la nervi, o sticlă cu benzină în centrala termică a casei.

Echipaje de pompieri de la ISU Dobrogea au ajuns la faţa locului cu trei maşini de stingere cu apă şi spumă. Mai multe ambulanţe erau pregătite să preia răniţii. Au fost găsite patru victime. Cel decedat era un tanăr, Ionut Sima, de 31 de ani.

Cei trei răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa. Trupul neînsufleţit al tânărului a fost transportat la morgă. Poliţia investighează în continuare cazul.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt