Grup de tineri dintr-o comună buzoiană, spulberat din răzbunare cu maşina

Grup de tineri dintr-o comună buzoiană, spulberat din răzbunare cu maşina

Un tânăr din comuna buzoiană Largu a ajuns în arestul poliţiei, după ce a intrat cu maşina intenţionat într-un grup de persoane. Pe fondul unui conflict mai vechi, individul de 21 de ani s-a urcat la volanul BMW-ului şi s-a îndreptat ţintă către cei patru tineri pe care voia să se răzbune.

Cei patru, băieţi şi fete, mergeau pe stradă în momentul în care autoturismul a intrat în ei în plin. Şoferul a fugit ulterior de la faţa locului, lăsându-i pe cei patru întinşi pe carosabil. Victimele au fost preluate de ambulanţe şi duse la Urgenţe, unde au primit îngrijiri de specialitate. Se pare că toţi cei patru tineri răniţi sunt în afara pericolului.

Şoferul care i-a lovit cu maşina pe cei patru tineri a fost reţinut de poliţişti în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, asta după ce l-au căutat în toată comuna. L-au găsit, în cele din urmă, pe un câmp şi l-au condus la audieri.

Se pare că totul ar fi pornit de la câteva divergenţe între tânăr şi ceilalţi localnici, iar bărbatul a ales să se răzbune, intrând cu maşina în ei. Fapta a fost înregistrată ca tentativă la omor, iar autorul a primit mandat de arestare pentru 30 de zile.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt