Grindeanu, nemulţumit de lucrările de la podul de la Brăila: Dacă nu ne mişcăm rapid, n-o să avem infrastructură nici peste 10 ani

Grindeanu, nemulţumit de lucrările de la podul de la Brăila: Dacă nu ne mişcăm rapid, n-o să avem infrastructură nici peste 10 ani

Vicepremierul Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, s-a arătat nemulţumit, vineri, de ritmul lucrărilor de construcţie la podul de peste Dunăre de la Brăila şi la drumul expres Galaţi-Brăila.

,,Vreau să merg cu colegii mei şi la pod unde faţă de acum câteva luni lucrurile au înaintat destul de bine, dar nu foarte bine, şi ca să fiu cât se poate de corect, până acum trebuiau ridicate toate cele 86 de tabliere şi s-au ridicat mai puţin de jumătate, deci sunt un pic în întârziere.

Ieri, am avut o discuţie cu cel care construieşte drumul Brăila-Galaţi şi o să merg în această după amiază şi o să am încă una aplicată. E vorba de o pădure acolo, dacă nu mă înşel, tocmai de aceea noi în urmă cu două luni am schimbat parte din legislaţie, inclusiv pe acest subiect. Am mers pe aprobare tacită. Dacă în timp de 15 zile cei de la Apele Române, cei de la Romsilva, proprietarii de utilităţi, nu răspund antreprenorului sau celui care cere autorizaţie, certificat de urbanism, se consideră aprobare tacită.

Afla mai multe desprebrailagrindeanulucraripod
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt