Gospodării atacate de urşi, localnicii cer ajutor

Gospodării atacate de urşi, localnicii cer ajutor

Panică într-o localitate din judetul Argeş! Trei urşi au făcut prăpăd în mai multe gospodării, de lângă Piteşti. Terifiaţi, localnicii abia mai ies din case şi cer cu disperare ajutorul autorităţilor. Până acum jandarmii au putut doar să alunge animalele înapoi în pădure. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional!

Urşii au fost văzuţi de localnici lângă locuinţele lor. Deşi s-au chinuit să-i gonească, n-a durat mult până când animalele s-au întors şi au făcut prăpăd. Acestor oameni le-au fost atacat animalele din grajduri. De acolo, sălbăticiunea a intrat şi într-o altă gospodărie unde a pus la pământ mai mulţi stupi.

Comuna se află la câţiva km de Piteşti. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca urşii să ajungă până în această zonă. Disperaţi, oamenii au cerut ajutorul autorităţilor locale. Până acum urşii au atacat doar animalele din comună. Oamenii se tem însă pentru vieţile lor şi încearcă să găsească variante de rezolvare.

Edilul comunei spune că relocarea urşilor nu ar fi cea mai potrivită soluţie. Mai ales din cauza numărului mare de exemplare care ajung contant în zonă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt