Ghidul cumpărătorului eficient

Ghidul cumpărătorului eficient

Alimentele sunt din ce în ce mai scumpe, iar bugetul pentru cumpărături al românilor este din ce în ce mai mic. De exemplu, cei care cumpără impulsiv, ajung să plătească mult mai mult la casă. Aşa că, spun specialiştii, trebuie să ţineţi cont de câteva sfaturi care vă vor ajuta să vă limitaţi cheltuielile.

,,Nu mergeţi la cumpărături când vă este foame." Acesta este doar unul dintre sfaturile pe care psihologii ne recomandă să îl urmăm înainte de a merge la cumpărături.

Un alt sfat este să lăsăm cardul acasă şi să mergem doar cu bani cash la cumpărături. Lista de cumpărături este şi ea sfântă. Dacă o aveţi la dumneavoastră, nu veţi mai fi tentat să cumpăraţi ceea ce nu aveţi nevoie şi vă veţi focusa doar pe strictul necesar.

Trebuie să ţineţi cont şi de faptul că magazinele ne determină să chletuim mai mult prin diverse strategii. E bine să le cunoaşteţi. De asemenea, specialiştii ne sfătuiesc să nu evităm mărcile proprii ale magazinelor.

În ultimul an, unele alimente şi-au dublat preţul. Cartofii, uleiul, făina, mălaiul sau zahărul sunt alimentele are s-au scumpit cel mai mult faţă de luna august a anului trecut. Carnea, de exemplu, este mai scumpă şi cu 200%.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt