Genţile de lux, cele mai căutate în pandemie

Genţile de lux, cele mai căutate în pandemie

În ciuda pandemiei, luxul continuă să fie la mare căutare. Comenzile pentru genţile de calitate, din piele, au crescut în ultima perioadă. Iar preţurile nu sunt deloc mici. Produse în România, genţile ajung la brandurile de lux din afară, iar actorul Gerard Butler sau premierul Australiei au în garderoba lor un produs confecţionat la Oradea.

Mircea Bule este designer vestimentar încă din anii '80. Pe Daciana a cunoscut-o în urma cu zece ani când aceasta îşi manageria propria cafenea. Acum sunt soţ şi soţie, dar şi parteneri de afaceri. În ultimul deceniu cei doi au confecţionat mii de genţi hand-made şi în prezent au o sumedenie de clienţi din întreaga lume.

Confecţionarea unei genţi poate dura câteva ore sau câteva zile, în funcţie de complexitatea produsului comandat. Pandemia nu le-a afectat deloc afacerea. Ba din contra. Mircea şi Daciana au petrecut şi mai mult timp în cel mai utilizat loc al locuinţei : atelierul.

Pentru clienţi, calitatea produsului primează în faţa preţului ridicat.

Printre clienţii celebri ai atelierului din Oradea se află actorul Gerard Butler sau premierul Australiei.
De la Oradea ajungem în Alba unde soţii Andreea si Andrei Oanţă au decis, în 2010 sa înfiinţeze o fabrică de poşete. De la 11 angajaţi au ajuns acum să lucreze cu peste 200.

Calitatea muncii şi a produselor le-a adus succesul soţilor Oanţă. Au obţinut contracte noi cu branduri din afară chiar şi în pandemie. Preţurile produselor sunt mai mari pe piaţa externă.

Piaţa poşetelor este în plină dezvoltare, cred soţii Oanţă, şi preconizează că în perioada următoare va creşte cu cel puţin 5%.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt