Gemeni căzuţi în gol de la etajul 10

Gemeni căzuţi în gol de la etajul 10

Tragedie fără margini în Ploieşti! Doi copii, gemeni, de numai doi ani şi trei luni au căzut, noaptea trecută, de la etajul 10 al blocului în care locuiau. Impactul cu asfaltul a fost atât de puternic, încât cei doi copii, un băiat şi o fată, nu au mai putut fi salvaţi. Mama acestora se afla în casă, chiar în momentul tragediei, însă, în loc să aibă grija copiilor, făcea un live pe Facebook!

Ora 20.48 de minute. Un apel la 112 anunţă faptul că doi copii au căzut în gol, pe geam, de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti. În doar câteva minute mai multe ambulanţe sosesc la locul tragediei.

După minute în şir de resuscitare, medicii nu au mai putut face nimic pentru cei doi fraţi. Se pare că gemenii s-ar fi urcat pe o masă, iar apoi pe pervazul geamului. Cei doi fraţi nu era singuri în casă când a avut loc tragedia. Mama lor se află acolo, însă… era live pe Facebook!

Deşi pe imagini se aud sirenele ambulanţelor şi ale poliţiştilor, femeia nu se gândeşte să închidă live-ul şi să
vadă ce fac cei doi copii. Abia când jandarmii îi bat la uşă, femeia a oprit transmisiunea pe facebook

În această dimineaţă, la locul tragediei a ajuns şi rudele celor doi copii.

Mama copiilor a fost crescută în plasament. Până de curând, copiii au stat la străbunica lor. Însă, după o ceartă între cele două femei, mama celor doi fraţi a hotărât să plece cu ei dar şi cu fratele lor mai mare în vârstă de 5 ani în Ploieşti.

Mama copiilor era despărţită de tatăl acestora şi trăia cu un alt bărbat. Aseară, o prietenă a femeii se afla în casă, chiar în camera unde erau cei doi copii. Tatăl o acuză pe aceasta.

Poliţiştii au deschis acum o anchetă în acest caz.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt