Gabriela Firea spune că va candida pentru funcţia de primar al Capitalei. „Vom avea un candidat bun şi pentru alegerile prezidenţiale”

Gabriela Firea spune că va candida pentru funcţia de primar al Capitalei. „Vom avea un candidat bun şi pentru alegerile prezidenţiale”
INQUAM Photos/Octav Ganea

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, spune că vrea să candideze pentru funcţia de primar al Bucureştiului în 2024 şi că PSD va avea „un candidat bun şi pentru alegerile prezidenţiale, pe care eu îl voi susţine sper din postura de primar general”.

„Le mulţumesc celor care au încredere şi nu s-au lăsat păcăliţi de campanii mincinoase la adresa mea, la adresa soţului, a familiei, a echipei din care fac parte şi că ne evaluează după comportamentul pe care îl avem, după rezultate, după ce propunem.

Noi am insistat mult la realizarea programului de guvernare pe măsurile sociale, am insistat foarte mult pe creşterea pensiilor, pe sprijinul pentru pensionari să treacă iarna, pe creşterea alocaţiilor, pe a 13-a indemnizaţie pentru persoanele cu dizabilităţi.

Vedem cât s-au scumpit facturile, ce impact a avut liberalizarea pieţei şi am spus că trebuie ca cele mai vulnerabile categorii să fie ajutate şi lucrurile merg mai departe. Nu am vrut să fie deficit excesiv că sufeream, scădea puterea de cumpărare. Le-am luat pe cele care nu puneau în pericol.

Vreau să fiu sănătoasă, şi eu, şi colegii, şi familia să candidez în 2024 când sunt alegeri europarlamentare, locale, parlamentare şi prezidenţiale, să candidez la alegerile locale pentru un nou mandat de primar general, să finalizez proiectele începute şi abandonate de domnul Nicuşor Dan şi să recuperez întârzierile lui pentru că a dovedit că nu cunoaşte administraţie, nu vrea oameni buni în jur şi am senzaţia că nu-i pasă de oameni. Dacă i-ar păsa, ar lua nişte măsuri bune.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt