Fulgy a dormit în arest

Fulgy a dormit în arest

Fulgi, fiul Clejanilor, a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a lovit cu pumnul un bărbat, iar apoi i-a furat telefonul. Victima a sunat la 112, iar poliţiştii au decis să îl ducă pe Fulgi la secţie. Este a doua întâlnire cu agenţii…în doar 24 de ore. Înainte de scandal, fiul Clejanilor a chemat acasă poliţia, pentru că a vrut să îl denunţe pe tatăl lui. Spunea că îl ţine sechestrat. În urmă cu puţin timp instanţa a decis arestarea lui la domiciuliu pentru următoarele 30 de zile!

Era ora 14 după-amiază când fiul Clejanilor şi-a ieşit din minţi, pentru că era filmat de mai multe televiziuni. A devenit agresiv şi a lovit un bărbat cu pumnul. Apoi i-a furat telefonul. Omul care a fost bătut a sunat la 112, iar poliţiştii au ajuns rapid la faţa locului. În urma anchetei, au decis să îl reţină pe Fulgi pentru 24 de ore.

Cu doar o seară înainte de incident, băiatul Clejanilor a chemat poliţia la el acasă.

Fulgi a scris o declaraţie în care îşi acuză tatăl că îl ţine sechestrat. Însă, nu i-a dat-o poliţiştilor şi a decis să o rupă, pentru că, spune el, îşi iubeşte părintele şi nu poate să îi facă rău. Pentru că i-a făcut pe poliţişti să îşi piardă timpul, Fulgi a primit o amendă de două mii de lei.

Problemele cu legea ale lui Fulgi au apărut în urmă cu două luni când a fost prins drogat la volan. Consumase cannabis, iar poliţiştii l-au dus la INML, acolo unde a avut o atitudine sfidătoare faţă de autorităţi şi de jurnalişti

Şi sora lui Fulgi, Margherita, are un trecut tumultos. Anul trecut, Margherita, fiica faimosului cuplu s-a ales cu dosar penal după ce a lovit o maşină parcată. Testele au arătat că se afla sub influenţa unor substanţe interzise.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt