Fraţii Tate, vizitaţi în arest de oficiali britanici

Fraţii Tate, vizitaţi în arest de oficiali britanici

Şapte locuinţe din Bucureşti, Ilfov şi Prahova au fost percheziţionate de oamenii legii. Şi toate au legătură cu fraţii Tate şi cazul lor. Printre casele cercetate este şi cea a unui patron de videochat, prieten cu britanicii. Vila Tate din Comarnic a fost şi ea pe listă - acolo se pare că locuieşte fosta iubită a lui Tristan. În timp ce poliţiştii făceau percheziţii, cei doi fraţi aveau musafiri la închisoare: reprezentanti ai Ministerului de Afaceri Externe al Marii Britanii.

Oficialii britanici au vrut să se asigure că fraţilor Tate li se respectă toate drepturile în arestul Central al Capitalei. Vizita a durat în jur de o oră. Tot în zori de zi, perecheziţi ale crimei organizate: în Bucureşti, Ilfov şi Prahova. Printre persoanele este şi Vlad Obu. La vila lui din Pipera au descins mascaţii.

Vlad Obu, prieten bun al milionarilor arestaţi, este patronul unei firme de videochat. Tânărul are o vilă de lux la Mamaia. Acum doi ani, a fost retinut la Constanţa, după ce, în mediul online, a apărut un clip în care Obu era filmat în apartamentul unor turisti cărora le cerea să-şi omoare copiii.

Vlad Obu mai are un lucru în comun cu fraţii Tate. Şi el este luptător de arte marţiale. Autorităţile române strâng în fiecare zi multe dovezi pentru dosarul fraţilor Tate. Site-ul Vice World News a publicat mai multe mesaje vocale trimise Andrew Tate uneia dintre victime. Bărbatul o umileşte şi recunoaşte că a agresat-o sexual.

Femeia jignită de Andrew Tate l-a acuzat în 2013 pe acesta de viol. Doi ani mai târziu şi după încă două plângeri de agresiune sexuală depuse, bărbatul a fost arestat de poliţia britanică. Procurorii au decis însă să nu îl pună sub acuzare, în ciuda dovezilor prezentate de victime. După această întâmplare, fraţii Tate s-au mutat în România.

Arestaţi preventiv la finalul lui decembrie, Andrew şi Tristan au contestat măsura la Curtea de Apel Bucureşti, dar judecătorii le-au refuzat cererea. Conform legii, arestul preventiv se poate prelungi până la 180 de zile. Această decizie o pot lua doar judecătorii şi procurorii care se ocupă de caz.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt