Fraţii Tate rămân în arest. Au fost vizitaţi de consulul Statelor Unite

Fraţii Tate rămân în arest. Au fost vizitaţi de consulul Statelor Unite

Încă 30 de zile de arest pentru fraţii Tate. E decizia instantei care a decis nu numai prelungirea arestului preventiv, ci şi sechestrul pe maşinile de lux şi vila din Voluntari a acestora. În timp ce urma să fie judecată contestaţia la măsura arestării, consulul Statelor Unite i-a vizitat în arest.

Consulul Statelor Unite ale Americii, John Henry Gimbel, a mers să-i vadă şi să vorbească cu fraţii Tate. A stat mai bine de o
oră de vorbă cu cei doi inculpaţi. Vizita oficialului american ar putea fi justificată de faptul că cei doi au şi cetăţenie americană.

Nu este primul oficial de rang înalt care îi vizitează pe cei doi fraţi. Zilele trecute a mers la ei şi cel al Marii Britanii.
În timp ce consulul pleca de la arest, la tribunal magistraţii decideau asupra măsurii arestului preventiv dar şi asupra sechestrului pus pe maşinile celor doi. Judecătorii au decis însă ca fraţii Tate să rămână în continuare în arest, pentru încă 30 de zile.

Mărturiile tinerelor care ar fi fost abuzate de către cei doi…se înmulţesc. Sunt tot mai multe cele care spun că au fost racolate sau…că ar fi urmat să fie racolate în reţeaua celor doi.

Daria Guşă şi Gabriela au povestit pentru BBC despre mesajele pe care le-au primit de la fraţii Tate pe vremea când erau adolescente.Pe cei doi nu-i interesa faptul că erau minore, ei alegeau fete timide şi inofensive, spune una dintre ele.
Cei doi sunt acuzaţi de trafic de persoane şi viol.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt