Fraţii Tate, însetaţi de putere

Fraţii Tate, însetaţi de putere

Fraţii Tate au devenit cunoscuţi prin promovarea unei masculinităţi duse la extrem. Lipsa empatiei, dar şi grandomania se remarcă în toate clipurile încărcate pe internet de cei doi. După acuzaţiile care i-au adus acum în arest preventiv, mulţi s-au întrebat de ce doi tineri care în aparenţă pot avea totul au simţit nevoia să folosească forţa în relaţia cu femeile. Setea de putere este răspunsul, spun specialiştii. Atenţie, urmează detalii cu impact emoţional!

În toate clipurile video publicate pe reţelele sociale cei doi fraţi vând acelaşi miraj: cel al bogăţiei şi puterii. Masculinitatea este un alt concept principal în clipurile fraţilor Tate.

Cunoscuţi pentru discursurile ofensatoare la adresa femeilor, fraţii Tate au fost crescuţi de o mamă singură. După divorţul de Emory Tate, fost pilot în armata SUA şi campion mondial la şah, femeia a plecat cu ei în Anglia.

Banii răsplătesc totul, par să creadă ei. Setea de putere se remarcă uşor şi în comportamentul fraţilor Tate faţă de femei. Asta îi spunea Andrew Tate unei tinere din Marea Britanie care îl acuza de viol.

De ce este Andrew Tate aşa e greu de răspuns. O mulţime de factori au contribuit la personalitatea sa. Dincolo de cine este cu adevărat, rămân mesajele periculoase pe care le transmite. Psihologii îi sfătuiesc pe părinţi să discute cu adolescenţii şi copiii despre cei pe care îi urmăresc online. Şi să le ofere modele sănătoase în viaţa de zi cu zi.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt