Frații Tate, însetați de putere - Prima News

Frații Tate, însetați de putere

Frații Tate au devenit cunoscuți prin promovarea unei masculinități duse la extrem. Lipsa empatiei, dar și grandomania se remarcă în toate clipurile încărcate pe internet de cei doi. După acuzațiile care i-au adus acum în arest preventiv, mulți s-au întrebat de ce doi tineri care în aparență pot avea totul au simțit nevoia să folosească forța în relația cu femeile. Setea de putere este răspunsul, spun specialiștii. Atenție, urmează detalii cu impact emoțional!

În toate clipurile video publicate pe rețelele sociale cei doi frați vând același miraj: cel al bogăției și puterii. Masculinitatea este un alt concept principal în clipurile fraților Tate.

Cunoscuți pentru discursurile ofensatoare la adresa femeilor, frații Tate au fost crescuți de o mamă singură. După divorțul de Emory Tate, fost pilot în armata SUA și campion mondial la șah, femeia a plecat cu ei în Anglia.

Banii răsplătesc totul, par să creadă ei. Setea de putere se remarcă ușor și în comportamentul fraților Tate față de femei. Asta îi spunea Andrew Tate unei tinere din Marea Britanie care îl acuza de viol.

De ce este Andrew Tate așa e greu de răspuns. O mulțime de factori au contribuit la personalitatea sa. Dincolo de cine este cu adevărat, rămân mesajele periculoase pe care le transmite. Psihologii îi sfătuiesc pe părinți să discute cu adolescenții și copiii despre cei pe care îi urmăresc online. Și să le ofere modele sănătoase în viața de zi cu zi.

Total
24
Shares
Total
24
Share