Fraţii Tate, din nou la percheziţii

Fraţii Tate, din nou la percheziţii

Fraţii Tate au fost duşi din nou la DIICOT să asiste la percheziţiile informatice. Care au ajuns abia la jumătate, spune avocatul milionarilor. Laptopuri şi telefoane, pe toate le-au luat procurorii la puricat. Fiecare ieşire este folosită de Andrew şi Tristan Tate pentru a poza în victime ale sistemului.

Andrew Tate a încercat la ieşirea de la DIICOT să se comporte ca pe reţelele de socializare. Numai că, după mai bine de o lună petrecută după gratii, look ul său a fost departe de cel cu care şi-a obişnuit admiratorii. Iar autorităţile din România, despre care până nu demult spunea că sunt uşor de corupt, au devenit acum inamicul public numărul 1.

Cu câteva ore înainte, la intrarea în sediul DIICOT, Tristan le-a dat jurnaliştilor două bileţele în care se victimizează. Chiar la percheziţiile informatice, Andrew Tate a repetat aceeaşi sintagmă devenită obsesivă pentru fraţi.

În realitate, fără probe judecătorii nu ar fi putut decide arestul preventiv. Despre probe vorbeşte şi avocatul milionarilor. În faţa sediului DIICOT au venit şi susţinători ai fraţilor Tate. Percheziţiile vor continua şi zilele următoare. Avocatul român a vorbit şi despre rolul pe care Tina Glandian îl va avea în echipă.

Avocata din Statele Unite nu a mai stat de vorbă cu presa. A a fugit spre arest, să încerce să îi viziteze pe fraţii Tate.

foto: captură video

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt