Fraţii Tate, apăraţi de avocata lui Mike Tyson

Fraţii Tate, apăraţi de avocata lui Mike Tyson

Desant american pentru apărarea fraţilor Tate. Două avocate de top din Statele Unite au stat de vorbă cu cei doi. Acuzaţi de trafic de persoane şi viol, fraţii Tate au fost arestaţi preventiv din decembrie şi de atunci se luptă pentru eliberare. Nici astăzi nu au avut noroc. Instanţa le-a respins cererea de a fi judecaţi în stare de libertate.

La 9 dimineaţa fraţii Tate au fost aduşi cu duba poliţiei la Curtea de Apel. Cu barbă şi netunşi, cei doi bărbaţi, vizibil nervoşi, au fost duşi spre sala de judecată. Alături de ei au fost aduse Georgiana Naghel şi Alexandra Luana, fosta poliţiştă care este şi ea complice în acest dosar.

Andrew Tate, cel care se presupune că a condus mereu gruparea infracţională, şi-a strigat în gura mare, şi de această data, nevinovăţia. După aproape două ore, fraţii Tate au ajuns din nou în arest, în aşteptarea sentinţei.

Fraţii Tate se află într-o situaţie disperată şi fac tot posibilul să scape de arestul prevetinv. Şi-au angajat acum o avocată din Statele Unite ale Americii. Tina Glandian este cunoscută şi ca avocata vedetelor. În trecut i-a reprezentat şi pe Mike Tyson, Chris Brown şi chiar pe Michael Jackson. Femeia i-a vizitat marti seara în arest, acolo unde şi-au stabilit şi strategia. După a mers cu ei la Curtea de Apel, împreună cu încă doi avocaţi din Marea Britanie şi doi din România.

Chiar dacă se afla în Arestul Poliţiei Capitalei, fraţii Tate continuă să posteze mesaje pe reţelele lor de socializare. Cel mai probabil avocaţii le administrează conturile. Andrew Tate a scris pe Twitter că ,,România este o ţară comunistă. Zero dovezi şi probe doar suspiciuni. Te vor închide în închisoare şi încercă să te găsească vinovat de lucruri. Apoi îţi vor risipi viaţa pe măsură ce eşuează. Te eliberează ani mai târziu şi nici măcar nu îşi cer scuze".

Fraţii Tate sunt acuzaţi de trafic de persoane şi viol. Au fost arestaţi preventiv pe 30 decembrie 2022. Din momentul în care au ajuns la Arestul Central al Poliţiei Capitalei, fraţii Tate au fost vizitaţi de consulul general al Statelor Unite ale Americii şi de Consulul Britanic la Bucureşti.

foto: captură video

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt