Fostul spion MI6 Christopher Steele, primul interviu despre dosarul Rusia şi o filmare „kompromat” cu Donald Trump: „Probabil că este reală”

Fostul spion MI6 Christopher Steele, primul interviu despre dosarul Rusia şi o filmare „kompromat” cu Donald Trump: „Probabil că este reală”

Fostul spion MI6 Christopher Steele, omul din spatele faimosul dosar despre amestecul Rusiei în alegerile americane, a dezvăluit într-un interviu pentru ABC News, înaintea apariţiei documentarului „Out of the Shadows: The Man Behind the Steele Dossier”, că este convins de acurateţea informaţiilor din dosar, inclusiv cele mai controversate despre Donald Trump, chiar dacă proporţia nu ajunge uneori la 100%.

„Susţin în continuare rezultatele muncii noastre, sursele şi profesionalismul cu care am lucrat”, a spus sigur pe el Steel. Unul din documentele neverificate ale dosarului Steele se referă la o înregistrare „kompromat” realizată de spioni ruşi într-un hotel din Moscova, în 2013. Este vorba de imagini video ai căror protagonişti ar fi fostul preşedinte american Donald Trump şi prostituate ruse care ar fi executat un „golden shower” (folosirea urinei în scop sexual). Incidentul s-ar fi petrecut în suita prezidenţială a hotelului Ritz-Carlton, fiind captat de spioni ruşi. Întrebat de moderatorul ABC George Stephanopoulos despre filmarea compromiţătoare, Steele a spus că „probabil este reală”.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt