FOCUS pe oamenii din PRIMA!

FOCUS pe oamenii din PRIMA!

Într-un sfert de veac, la pupitrul FOCUS au stat crainici consacraţi, jurnalişti verticali, profesionişti desăvârşiţi. Unii şi-au început cariera la Prima TV, alţii şi-au creat o imagine aici, iar mulţi s-au dezvoltat din punct de vedere profesional. Timp de 25 de ani, aţi aflat primii informaţia. Jurnaliştii Prima TV v-au adus în case ştiri corecte şi echilibrate, reportaje elaborate şi campanii menite să pună pe tapet cele mai importante subiecte ale momentului. Aceştia suntem doar câţiva dintre oamenii care au scris istoria Prima TV.

Cu pasiune, cu căldură, cu dragoste şi emoţie. Pe toate le punea colega noastră şi de multe ori prietenă, Cristina Ţopescu în tot ce făcea şi spunea. Te emoţiona prezenţa ei şi te făcea să-ţi fie dor atunci când lipsea. Ne-a fost motor al jurnalului principal Focus timp de 12 ani. Iar toţi cei care au avut şansa să o cunoască nu pot uita ce au simţit.

Iar alături ne-a fost şi Magda Vasiliu. Magda a lucrat 14 ani la Prima TV. Şi a ajuns aici când avea exact vârsta pe care postul o împlineşte astăzi. 25 de ani. De altfel, Prima TV a însemnat pentru mulţi debutul în televiziune. Momentul în care şi-au definitivat cariera, în care au ales drumul pe care urmau să meargă. Melania Medeleanu şi-a început activitatea de jurnalist la Prima Tv şi a încheiat-o tot la Prima Tv.

Şi Sanda Nicola, cea care v-a adus ştirile o bună perioadă de timp, rememorează acele momente. Adriana Mariş povesteşte cu plăcere momentul în care a păşit pentru prima dată într-o televiziune, dar şi cât de multe a învăţat cât a fost la pupitrul ştirilor Prima TV.

De-a lungul anilor, jurnaliştii FOCUS au pus telespectatorul pe primul plan. Aţi aflat primii informaţii corecte, exacte şi aţi văzut reportaje în premieră. Iar oamenii care au scris mare parte din istoria ştirilor FOCUS nu au uitat să ne aducă şi zâmbete pe chip.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt