FOCUS 18 ÎNTR-O EDIŢIE SPECIALĂ, TRANSMISĂ ÎN DUPLEX BUCUREŞTI-KIEV

FOCUS 18 ÎNTR-O EDIŢIE SPECIALĂ, TRANSMISĂ ÎN DUPLEX BUCUREŞTI-KIEV

Duminica Paştelui marchează o premieră pentru Prima TV. Într-o transmisiune specială, jurnalul de ştiri Focus18 va fi difuzat în cadrul unui duplex Bucureşti-Kiev. Trimisul special Focus în Ucraina, Marius Saizu, şi prezentatoarea ştirilor Focus, Ioana Maria Moldovan, vor prezenta un jurnal de ştiri special. Din studioul din Bucureşti şi din mijlocul Kievului, Prima TV le aduce telespectatorilor toate noutăţile de pe front, dar şi informaţii din actualitatea internă.

În zi de mare sărbătoare, în exclusivitate la Prima TV, vom spune poveştile ucrainenilor care au fugit din zonele atacate de ruşi. “Şi-au lăsat tot în estul bombardat chiar şi în zilele acestea şi s-au refugiat în vestul ţării. Sunt povestile a sute de români din zona Cernăuţi, care aduc ajutoare din toată Europa pentru ucrainenii rămaşi fără nimic. Telespectatorii vor vedea un reportaj care surprinde povestea unei fete de 18 ani, supravieţuitoare din Bucha, după ce a stat două luni ascunsă în subsoluri şi în coteţul animalelor, ca să nu dea ruşii de ea. Sunt si istorisiri care ne-au rupt sufletul, cum ar fi cea a unei femei din Kiev, captivă în casă împreună cu cei doi copii, în timp ce soţul ei era plecat pe front. Bunicul acestei femei era român”, spune Marius Saizu, aflat acum la Kiev.

În studioul Prima TV din Bucureşti, Ioana Maria Moldovan trăieşte şi ea o premieră. “Anul acesta de Paşte sunt la datorie. De 20 de ani de când lucrez în presă este prima dată când petrec Paştele în familia Prima. Alături de colegii mei, pregătim telespectatorilor Prima o ediţie specială a jurnalului de la ora 18:00. Va fi un altfel de Focus, în care voi face echipă de prezentare cu colegul Marius Saizu. Eu de la Bucureşti, el de la Kiev.”

Într-un interviu-eveniment, realizat de Marius Saizu, primarul Kievului, Vitali Kliciko, transmite un mesaj de suflet românilor, în zi de mare sărbătoare.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt