Florin Piersic, 87 de ani și 60 de carieră - Prima News

Florin Piersic, 87 de ani și 60 de carieră

Are talentul de a ridica sala întreagă în picioare doar printr-o simplă apariție și brațe întinse! Vorbim despre inegalabilul Florin Piersic. Iar ziua de naștere și-a oferit-o tot publicului pe care îl iubește atât de mult. La 87 de ani, cu 60 de carieră strânși cu pasiune și ropote nesfârșite de aplauze, maestrul a jucat la Cluj Napoca în ,,Străini în noapte”, deloc străin de prețuirea celor care au venit să-l vadă! Îi mulțumim și noi, Prima Tv, și ne onorează că i-am fost alături!

87 de ani împliniți și peste 60 de carieră, de departe cel mai iubit actor din toate timpurile. Florin Piersic fost înconjurat de public la ceas aniversar. Scena pe care s-a jucat ,,Străini în noapte” la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca a fost mai luminată ca niciodată. La finalul piesei mesajul maestrului i-a emoționat pe toți.

Nu luăm cu noi nici o avuție, ceea ce ne rămâne moștenire este numai ce am dat! Este unul din sutele de îndemnuri ale maestrului pe care le a urmat de-a lungul întregii sale cariere.

Pe lângă zecile de filme în care a jucat teatrul i-a rămas în suflet și a adunat milioane de români lângă scene. Iar ziua i-a fost încununată de flori. Cu o bucurie nespusă și noi, Prima Tv și Cinemaraton, i-am fost apropae pentru câteva secunde.

Maestrul este legat mereu de locurile natale și care l-au marcat astfel că la Cluj mereu se întoarce plin de dragoste.

foto: facebook.com/eusuntflorinpiersic

Total
0
Shares
Total
0
Share