Florin Piersic, 87 de ani şi 60 de carieră

Florin Piersic, 87 de ani şi 60 de carieră

Are talentul de a ridica sala întreagă în picioare doar printr-o simplă apariţie şi braţe întinse! Vorbim despre inegalabilul Florin Piersic. Iar ziua de naştere şi-a oferit-o tot publicului pe care îl iubeşte atât de mult. La 87 de ani, cu 60 de carieră strânşi cu pasiune şi ropote nesfârşite de aplauze, maestrul a jucat la Cluj Napoca în ,,Străini în noapte", deloc străin de preţuirea celor care au venit să-l vadă! Îi mulţumim şi noi, Prima Tv, şi ne onorează că i-am fost alături!

87 de ani împliniţi şi peste 60 de carieră, de departe cel mai iubit actor din toate timpurile. Florin Piersic fost înconjurat de public la ceas aniversar. Scena pe care s-a jucat ,,Străini în noapte" la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca a fost mai luminată ca niciodată. La finalul piesei mesajul maestrului i-a emoţionat pe toţi.

Nu luăm cu noi nici o avuţie, ceea ce ne rămâne moştenire este numai ce am dat! Este unul din sutele de îndemnuri ale maestrului pe care le a urmat de-a lungul întregii sale cariere.

Pe lângă zecile de filme în care a jucat teatrul i-a rămas în suflet şi a adunat milioane de români lângă scene. Iar ziua i-a fost încununată de flori. Cu o bucurie nespusă şi noi, Prima Tv şi Cinemaraton, i-am fost apropae pentru câteva secunde.

Maestrul este legat mereu de locurile natale şi care l-au marcat astfel că la Cluj mereu se întoarce plin de dragoste.

foto: facebook.com/eusuntflorinpiersic

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt