Florin Cîţu: Nicolae Ciucă să nu uite de electoratul liberal

Florin Cîţu: Nicolae Ciucă să nu uite de electoratul liberal
Inquam Photos / George Călin

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, i-a transmis duminică premierului Nicolae Ciucă să nu uite de electoratul liberal.

"Să nu uite de electoratul liberal. Este foarte important. Noi suntem aici fiindcă am fost votaţi de oameni pentru principii liberale, investiţii care să fie 7% din PIB. Faptul că noi, anul trecut, am avut o creştere economică mai mare decât era aşteptată, anul acesta văd că lucrurile s-au deteriorat. Repet, acesta este testul. Dacă situaţia se înrăutăţeşte înseamnă că colegii mei au greşit când au făcut acest lucru", a declarat Cîţu, duminică, întrebat care este mesajul său pentru Nicolae Ciucă, unicul candidat la funcţia de preşedinte al PNL.

Florin Cîţu a reiterat că nu a fost confortabil cu alianţa cu PSD şi că regretă că nu s-a retras la momentul în care aceasta a fost realizată.

"E bine ca PNL să nu îşi piardă identitatea şi să aibă măsurile liberale pe care le avem în programul de guvernare", a subliniat Cîţu.

Fostul lider liberal a precizat că aşteaptă pachetul PNL de măsuri în contextul actual.

"Trebuie să existe şi un pachet al PNL şi vom avea această discuţie în BEx dacă există sau nu. (...) Nu a fost discutat în nicio întâlnire a BEx sau BPN un pachet liberal", a afirmat Cîţu.

Congresul extraordinar al PNL în care este ales noul preşedinte al formaţiunii, funcţie pentru care candidează doar Nicolae Ciucă, se desfăşoară duminică, la Palatul Parlamentului.

Sursa: Agerpres

Afla mai multe desprecîţuciucaelectoratlibera
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt