Flashmob pentru a intra în Cartea Recordurilor de Ziua Copilului, la Focşani - Prima News

Flashmob pentru a intra în Cartea Recordurilor de Ziua Copilului, la Focşani

Mii de copii şi sportivi sunt aşteptaţi să participe la un Flashmob-ul Olimpic organizat de Ziua Copilului în Piaţa Unirii din Focşani, a informat, marţi, administraţia locală.

“La ‘Flashmob-ul Olimpic’ vor participa sportivii de la Skdun Focşani (karate), copiii de la Alexander’s Dance, CSM Focşani, Clubul Sportiv Unirea (CSU) Focşani şi Clubul Sportiv Şcolar (CSS) Focşani. Flashmob-ul este organizat împreună cu Academia Olimpică Română – Filiala Vrancea, pentru a intra în Cartea Recordurilor. Îi invităm pe toţi focşănenii să participe la eveniment, mai ales că în Piaţa Unirii, cu începere de la ora 10.15 va fi organizată şi o expoziţie de tehnică militară cu unităţi din cadrul Ministerului de Interne – IPJ Vrancea, IJJ Vrancea şi ISU Vrancea, dar şi o ‘Bursă a ofertelor şcolare’ unde reprezentanţii liceelor vor oferi elevilor informaţii în legătură cu oferta lor educaţională”, a precizat, într-un comunicat de presă transmis AGERPRES, Primăria Focşani.

Evenimentul va începe la ora 9,45. Ziua dedicată copilăriei va continua cu mai multe demonstraţii sportive ce vor avea loc în Piaţa Unirii, în intervalul orar 10,15-14,00. Copiii de la secţiile de baschet, handbal, atletism, fotbal şi tenis de masă, coordonaţi de antrenorii lor de la Clubul Sportiv Municipal Focşani 2007, Clubul Sportiv Şcolar şi Clubul Sportiv Unirea, vor susţine cu această ocazie diverse reprezentaţii.

De la ora 16,00, în Piaţa Unirii va începe Festivalul interjudeţean de coregrafie populară pentru copii “Opincuţa”, susţinut de Ansamblul Folcloric “Ţara Vrancei”.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share