Fiul procurorului a fost înmormântat

Fiul procurorului a fost înmormântat

Fiul procurorului din Constanţa, care s-a împuşcat cu arma tatălui său, a fost înmormântat. Zeci de oameni l-au condus pe ultimul drum. Bărbatul era căsătorit de curând şi urma să aibă un copil. Autorităţile încearcă încă să afle ce l-a împins spre un astfel de gest. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Petrică Niţu avea 31 de ani şi locuia la Constanţa, într-un apartament închiriat. A pândit un moment în care tatăl lui lipsea de acasă. S-a dus în locuinţa părintească şi a sustras din seif arma procurorului. Apoi s-a întors în apartamentul lui şi şi-a pus capăt zilelor.

Bărbatul a lăsat în urmă o soţie însărcinată. Toţi cei care au mers la înmormântare - familia, colegii şi prietenii - sunt în stare de şoc.

Chiar, tatăl său, procurorul Teodor Niţă, este cel care a anunţat evenimentul tragic la 112. Ştia ce s-a întâmplat pentru că fiul îi trimisese un mesaj pe telefon, prin care îi spunea că intenţioneză să-şi ia viaţa. Din casa lui se ridică şi acum probe.

Autorităţile continuă cercetările ca să afle ce l-a împins pe bărbat să recurgă la un astfel de gest. Urmează ca familia să fie audiată.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt