Fetiță de trei ani, la un pas de moarte - Prima News

Fetiță de trei ani, la un pas de moarte

Era în braţele tatălui în clipa în care rulota în faţa căreia aşteptau mâncarea comandată a explodat! Vorbim despre o fetiţă de doar trei ani care a fost adusă cu elicopterul SMURD de la Botiza, din Maramureş, la un spital din București. Micuța a ajuns intubată cu arsuri pe faţă, mâini şi picioare, iar şansa la vindecare este acum în mâna medicilor. După explozia urmată de incendiu patru oameni au ajuns de urgență la spital. Unul dintre ei are arsuri pe 40% din suprafața corpului. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul în care rulota a explodat. Cu câteva clipe înainte de deflagraţie se poate observa bărbatul care îşi ţine fiica de trei ani în braţe. De-odată suflul exploziei îi cuprinde pe amândoi iar omul aleargă disperat cu copilul în toate direcţiile, din dorinţa de a stinge văpaia. După câteva momente duce copilul la maşină şi cere ajutor medical.

Medicii au decis să trimită în zonă un elicopter de la Târgu Mureş. Fetița de doar 3 ani a fost transferată noaptea trecută în Capitală. Aceasta este în stare gravă.

Explozia urmată de incendiu în care fetița a fost rănită a avut loc în localitatea maramureșeană Botiza. Copila se afla în brațele tatălui în momentul în care rulota, în care se pregătea și vindea mâncare de tip fast-food, a explodat. Bărbatul în vârstă de 28 de ani își aștepta comanda.

Patru victime au fost transportate de urgență la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Din primele informații, explozia s-ar fi produs din cauza unei butelii. Polițiștii fac cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat totul.

Total
0
Shares
Total
0
Share