Fetiţă de cinci ani omorâtă în Franţa

Fetiţă de cinci ani omorâtă în Franţa

O fetiţă româncă de numai cinci ani a fost găsit moartă în Franţa! Fata a dispărut din faţa casei, iar după câteva ore oamenii legii au găsit-o fără suflare. Trupul neînsufleţit era băgat într-un sac de gunoi, într-un apartament locuit un adolescent.

Rose avea doar 5 ani şi locuia, împreuna cu familia, în oraşul Ramberviller din Franţa. Era ora 15 când părinţii au sunat la poliţie şi au anunţat că Rose a dispărut din fata casei, unde iese la joacă. După o altă oră, un adolescent a sunat la secţie şi a spus că a găsit un cadavru în faţa blocului în care locuia. Cand au ajuns acolo, insa, politistii au constatat că trupul nu era afară, ci chiar în apartamentul celui care îi sunase, infăsurat într-un sac. Şi era vorba chiar despre fetita romancă dispărută.

Adolescentul de 16 ani este acum principalul suspect şi a fost arestat. Primarul oraşului susţine că iniţial băiatul ar fi încercat să îi ducă pe poliţişti pe o pistă falsă. Se pare că tânărul era cunoscunt de oamenii legii după ce comisese mai multe fapte legate de abuz sexual. Localnicii confirmă că avea un comportament deviant mai ales în faţa copiilor. Autorităţile încearcă acum să afle exact ce s-a întâmplat cu Rose.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt