Festivalul peştelui, în parcul IOR

Festivalul peştelui, în parcul IOR

Vremea bună de afară îi ajută pe pescari să scoată din belşug scrumbii din apele Dunării. Iar un adevărat festin culinar, în care vedeta a fost peştele, a avut loc week-endul acesta în Parcul Alxandru Ioan Cuza din Capitală. Bucureştenii nu au stat acasă, ci au profitat din plin de soare şi de mâncărurile delicioase.

Borş de beşte, saramură, peşte prăjit, la grătar sau marinat - cei care au trecut zilele asestea prin Parcul Aleandru Ioan
Cuza din Bucureşti au găsit din belşug mâncăruri alese. Grătarele au sfârâit încontinuu, iar bucătarii abia au ţinut
pasul cu cererea.

Un borş de peşte a costat 20 de lei, iar o saramură de crap cu mămăligură 50 de lei. Celebrele hamsii au fos ceva mai
ieftine, 8 lei

Şi păstrăvul la proţap a fost la mare căutare.

Însă bucătarii nu s-au limitat doar la preparatele clasice din peşte.

Târgul conntinuă în parcul IOR şi week-endurile următoare, când alte preparate româneşti vor fi vedetele.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt