Femeie ucisă de câini în Bucureşti. Autorităţile îşi pasează vina

Femeie ucisă de câini în Bucureşti. Autorităţile îşi pasează vina

O femeie din Capitală a fost sfâşiată de câinii fără stăpân! Era la alergat în zona Lacului Morii când o haită a atacat-o. Nimeni nu a putut interveni să o salveze din colţii animalelor. A sângerat până la moarte. În aprilie anul trecut, în acelaşi loc, victima fusese muşcată de câini. Atunci, a scăpat doar cu ajutorul unor biciclişti aflaţi în apropiere. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Ana avea 43 de ani şi lucra la Primăria Capitalei. Zilnic alerga pe lângă Lacul Morii. Femeia era sportivă, făcea alipinism şi promova în mediul online un stil de viaţă sănătos. Acasă o aştepta un copil de 14 ani. Reprezentaţi de la Autoritatea pentru Protecţia Animalelor au identificat opt câini.

În zonă ar fi însă mult mai multe animale fără stăpân. Au tranchilizat şi capturat doi câini. Unul dintre ei avea blana pătată de sânge. Cei care locuiesc în apropiere se tem de fiecare dată când ies pe stradă. Oamenii spun că au sesizat autorităţile în mod repetat.

O anchetă este abia la început. Deocamdată, autorităţile îşi pasează responsabilitatea de la una la alta. Din luna aprilie a anului trecut, atunci când aceeaşi femeie a fost atacată de câinii fără stăpân, reprezentanţii ASPA susţin că au ridicat din zona Lacului Morii peste 120 de câini.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt