Femeie ucisă de câini în București. Autoritățile își pasează vina - Prima News

Femeie ucisă de câini în București. Autoritățile își pasează vina

O femeie din Capitală a fost sfâșiată de câinii fără stăpân! Era la alergat în zona Lacului Morii când o haită a atacat-o. Nimeni nu a putut interveni să o salveze din colții animalelor. A sângerat până la moarte. În aprilie anul trecut, în același loc, victima fusese mușcată de câini. Atunci, a scăpat doar cu ajutorul unor bicicliști aflați în apropiere. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Ana avea 43 de ani și lucra la Primăria Capitalei. Zilnic alerga pe lângă Lacul Morii. Femeia era sportivă, făcea alipinism și promova în mediul online un stil de viață sănătos. Acasă o aștepta un copil de 14 ani. Reprezentați de la Autoritatea pentru Protecția Animalelor au identificat opt câini.

În zonă ar fi însă mult mai multe animale fără stăpân. Au tranchilizat și capturat doi câini. Unul dintre ei avea blana pătată de sânge. Cei care locuiesc în apropiere se tem de fiecare dată când ies pe stradă. Oamenii spun că au sesizat autoritățile în mod repetat.

O anchetă este abia la început. Deocamdată, autoritățile își pasează responsabilitatea de la una la alta. Din luna aprilie a anului trecut, atunci când aceeași femeie a fost atacată de câinii fără stăpân, reprezentanții ASPA susțin că au ridicat din zona Lacului Morii peste 120 de câini.

Total
0
Shares
Total
0
Share