Femeie răpită, sechestrată şi incendiată de iubit

Femeie răpită, sechestrată şi incendiată de iubit

Incident şocant în Bucureşti! O femeie a fost răpită de propriul iubit. Individul a sechestrat-o în portbajaul maşinii şi apoi a dat foc autovehiculului. Doar o minune şi intervenţia promptă a poliţiştilor au făcut că tânără să scape de o moarte cumplită.
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

Femeia îşi petrecuse toată noaptea în compania bărbatului. La un moment dat, cei doi s-au luat la ceartă. Totul ar fi pornit de la o datorie de 1.500 de lei pe care suspectul ar fi refuzat să-i returneze concubinei sale. Supărat că i-a cerut restituirea datorie, individul a bătut-o şi băgat-o cu forţa în portbajul maşinii. A condus până pe un câmp de la marginea oraşului şi a incendiat maşina.

Agenţii STS au trmis prompt informaţiile către poliţişti. Nici nu oprise motorul maşinii că agenţii şi pornisieră în urmărirea sa. Poliţiştii au scos victima din maşina aflată în flăcări.

În doar 10 minute, poliţiştii au dat de urma agresorului şi l-au încătuşat. Aparatul etilotest a arătat că era beat. Şi drugtestul a fost pozitiv. Consumase cocaină.

Dacă va fi găsit vinovat, individul riscă ani grei de puşcărie pentru răpire şi tentativă de omor.

foto: Poliţia Română

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt