Femeia care a vrut să-și ucidă fiică, la psihiatrie - Prima News

Femeia care a vrut să-și ucidă fiică, la psihiatrie

Femeia care a vrut să-și arunce copilul în fața mașinii, la Constanța, a rămas internată în Spitalul de Psihiatrie. Este foarte probabil să fie victima unei depresii, spun psihologii. Din această cauză, fetița va rămâne în grija bunicilor cel puțin pănă la finalul anchetei medicilor.

Imaginile tulburatoare care surprind momentul în care femeia se îndreaptă cu fata de șapte ani spre bulevard, îi pun pe gânduri pe psihologi. Un bărbat fuge după ea, dar sună și la numărul de urgență 112 și cere ajutor.

Bărbatul care a sunat la 112 a reușit să o împiedice pe femeie să-și ducă planul până la capăt. Martorii spun că ar fi vrut să-și arunce copilul în fața unei mașini pentru că ,,fetița ar fi fost posedată”. În puținele momente de luciditate, le-a spus anchetatorilor că nu intenționa să-i facă rău copilei, ci doar să-i scadă febra.

La blocul unde femeia locuiește, vecinii sunt consternați.

Specialiștii spun că doar un număr mic de persoane conștientizează că suferă de depresie și sunt dispuse să ceară ajutor. Cazul este în atenția polițiștilor și se așteaptă decizia medicilor psihiatri. Oamenii legii iau în calcul și varianta unui gest premeditat.

Total
0
Shares
Total
0
Share