Femei în Focus

Femei în Focus

Fiecare dintre noi vine pe lume cu un scop, al lor este…să schimbe lumea. Sensibile, empatice şi curajoase au reuşit să vadă nevoia din ochii celor mai mici dintre oameni. Le-au devenit sprijin şi le-au dat speranţa că… va fi mai bine. Adriana, Elisaveta şi Bianca sunt 3 dintre româncele extraordinare ale campaniei Femei în Focus de la Primatv.

Uneori, poveştile campaniei Focus, despre femei care au dat speranţă celor care nu mai găseau puterea, au în spate suferinţe greu de imaginat. Pentru Elisaveta, a fost pierderea lui Dănuţ, singurul ei copil.

Pentru Adriana, momentul în care şi-a descoperit menirea a fost cel în care l-a întâlnit pe Bogdan Tănasă. Un un tată care a rămas pe drumuri cu 6 copii căruia o asociaţie i-a contruit o casă. Ulterior, pentru a răsplăti eforturile celor care i-au fost alături, a început şi el, la rândul lui, să-i ajute pe alţii.

Iar pentru Bianca totul a început cu o bibliotecă mică, pe care a început să o amenzajeze când a rîmas însărcinată. Atunci, şi-a dat seama că cea mai mare dorinţa a ei a fost să-l crească pe copilul care avea să vină pe lume…într-un mod cu totul aparte. De-a lungul timpului a strâns mii de volume, unele aduse din străinătate. Şi-apoi a simţit că vrea să împărtăşească şi cu alţii minunăţiile din…lumea ei. Aşa a luat fiinţă CE LE Citim Copiilor.

Acum, după ani întregi în care au reuşit să schimbe destine, toate greutăţile pe care le întâlnesc în vieţile lor par
neînsemnate. Şi îşi găsesc împlinirea… în ceilalţi.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt