Femei filmate în toaleta unei clinici medicale - Prima News

Femei filmate în toaleta unei clinici medicale

Situație incredibilă la o clinică medicală din București. Patronul este acuzat că ar fi pus camere de supraveghere în baia femeilor din interiorul clădiirii. El a fost ridicat de polițiști și este cercetat pentru violarea vieții private.

Bărbatul acuzat ar fi avut acces în toaleta femeilor cu ajutorul soției sale, administrator și medic la clinica din Sectorul 2 din Capitală. Camerele de supraveghere ar fi fost mascate în odorizantele de cameră din interiorul toaletelor. În unele încăperi, camerele erau montate chiar lângă closet.

În acest fel, bărbatul ar fi putut surprinde momentul când intrau persoane și se așezau pe vasul de toaletă. Pe lângă acestea, mai exista un dipozitiv de filmare aflat lângă o cadă din baie, care surprindea toaleta de la distanță. Acuzațiile aduse sunt extrem de grave, iar polițiștii au descins în locuința sa și l-au dus la audieri.

El a fost descoperit de una dintre angajatele clinicii, care l-ar fi văzut cum se încuia în baia femeilor unde stătea foarte mult timp. La un moment dat, a intrat într-una dintre toalete după ce acesta a plecat. Acolo a găsit un odorizant care nu funcționa, iar în interiorul lui a descoperit camera de filmat.

Femeia a sesizat polițiștii care se așteaptă acum și la alte plângeri din partea angajatelor. După ce a fost audiat,mai bine de trei ore decizia a fost ca bărbatul să rămână în arest pentru 24 de ore.

Total
5
Shares
Total
5
Share