Femei filmate în toaleta unei clinici medicale

Femei filmate în toaleta unei clinici medicale

Situaţie incredibilă la o clinică medicală din Bucureşti. Patronul este acuzat că ar fi pus camere de supraveghere în baia femeilor din interiorul clădiirii. El a fost ridicat de poliţişti şi este cercetat pentru violarea vieţii private.

Bărbatul acuzat ar fi avut acces în toaleta femeilor cu ajutorul soţiei sale, administrator şi medic la clinica din Sectorul 2 din Capitală. Camerele de supraveghere ar fi fost mascate în odorizantele de cameră din interiorul toaletelor. În unele încăperi, camerele erau montate chiar lângă closet.

În acest fel, bărbatul ar fi putut surprinde momentul când intrau persoane şi se aşezau pe vasul de toaletă. Pe lângă acestea, mai exista un dipozitiv de filmare aflat lângă o cadă din baie, care surprindea toaleta de la distanţă. Acuzaţiile aduse sunt extrem de grave, iar poliţiştii au descins în locuinţa sa şi l-au dus la audieri.

El a fost descoperit de una dintre angajatele clinicii, care l-ar fi văzut cum se încuia în baia femeilor unde stătea foarte mult timp. La un moment dat, a intrat într-una dintre toalete după ce acesta a plecat. Acolo a găsit un odorizant care nu funcţiona, iar în interiorul lui a descoperit camera de filmat.

Femeia a sesizat poliţiştii care se aşteaptă acum şi la alte plângeri din partea angajatelor. După ce a fost audiat,mai bine de trei ore decizia a fost ca bărbatul să rămână în arest pentru 24 de ore.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt