Factură la gaz de 54.000 de euro pentru o școală din Bârlad. Și alte instituții de învățământ au primit facturi mari - Prima News

Factură la gaz de 54.000 de euro pentru o școală din Bârlad. Și alte instituții de învățământ au primit facturi mari

Facturi uriaşe la gaz pentru mai multe școli din Bârlad. Cea mai mai mare factură este de 54.000 de euro pentru consumul pe o singură lună. Ca să nu lase copiii în frig, primăria este nevoită să ia bani de la alte proiecte și să achite aceste sume. Primarul le cere directorilor de școli să fie cumpătați când dau drumul la căldură.

Dana Costache, jurnalist Digi24: Mai multe unități de învățământ din municipiul Bârlad, județul Vaslui, au primit facturi imense de la consumul de gaz metan pe o singură lună. Cea mai mare factură este de 270.000 de lei, adică 54.000 de euro. Sunt însă și facturi de 83.000 de lei, 79.000 de lei și o singură școală a primit o factură rezonabilă, susține primarul municipiului.

În consecință, acesta i-a convocat pe directorii de școli și le-a cerut să fie chibzuiți, să nu mai dea drumul la căldură acolo unde nu se justifică, mai ales că sunt unități școlare care sunt slab izolate termic iar centralele merg zi și noapte fără să facă față.

Total
0
Shares
Total
0
Share