Explozie la bloc, bătrân rănit grav. Zeci de oameni au fost evacuaţi

Explozie la bloc, bătrân rănit grav. Zeci de oameni au fost evacuaţi

Explozie de proporţii într-un apartament din cartierul Vitan din Capitală. Un bărbat de 84 de ani a fost rănit grav, după ce o bucată de perete a căzut peste el. Pompierii au evacuat mai mulţi locatari. Cel mai probabil, cauza deflagraţiei este o acumulare de gaze. Vecinii spun că bătrânul a umblat în ultimele zile la instalaţia de gaze din locuinţă.

Explozia s-a produs într-o locuinţă de la etajul doi. Suflul a fost atât de puternic încât a aruncat la zeci de metri uşi, ferestre şi bucăţi de zidărie. Mai multe maşini parcate în faţa blocului au fost avariate.

Locuinţa a fost distrusă aproape în totalitate. Forţa exploziei a doborât zidurile, iar bătrânul în vârstă de 84 de ani a fost prins sub unul dintre ele. Medicii au fost nevoit să-l intubeze şi l-au transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni. Mai multe echipaje de pompieri şi ambulanţe SMURD au intervenit.

Vecinii spun că bătrânu. care suferă de o boală incurabilă, s-a interesat în ultimele zile de lucrări la reţeaua de gaze şi bănuiesc că a umblat de unul singur la instalaţie. Pompierii continuă acum investigaţiile.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt