Expertiza auto, răspuns la întrebările anchetatorilor

Expertiza auto, răspuns la întrebările anchetatorilor

Poliţistul care a ucis-o pe Raisa, fetiţa de 11 ani, pe o trecere de pietoni din Capitală, a fost chemat din nou la audieri. De această dată, la Brigada Rutieră, acolo unde s-a efectuat expertiza tehnică a maşinii pe care o conducea în momentul accidentului. Este o probă importantă în dosar, iar examinarea vehiculului ar putea putea face lumină în anchetă.

Adus în faţa anchetatorilor pentru a doua oară de data aceasta la Brigada Rutieră din Capitală unde s-a efectuat
expertiza tehnică a maşinii pe care o conducea în momentul impactului cu cele două fetiţe, poliţistul Constantin Popescu s-a rezumat încă o dată la tăcere. Suspectul şi avocatul celor două familii au fost prezenţi în timpul examinării autospecialei de poliţie.

Expertiza este o probă importantă în anchetă. Procurorii încearcă acum să afle ce viteză avea agentul în momentul în care le-a lovit pe cele două fetiţe în ce stare tehnică este maşina şi dacă ar fi putut evita accidentul dacă ar fi circulat cu viteza regulamentară. Continuă şi audierile martorilor în acest caz, iar declaraţiile unuia dintre cei care au vazut impactul ar putea schimba mult rezultatul anchetei

Agentul Constantin Popescu rămâne sub control judiciar, iar pe numele său sunt deschise două dosare, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Ancheta procurorilor ar putea fi gata în două luni.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt