Executată în fața copiilor - Prima News

Executată în fața copiilor

Crimă în Mehedinți! O femeie de 43 de ani a fost împușcată mortal în stradă. Agresorul, fostul soț al femeii, a încercat apoi să se sinucidă cu arma crimei. Întreaga scenă a avut loc chiar sub privirile celor doi copii ai victimei.

Sunt imagini filmate la scurt timp după atac. Femeia se afla în fața blocului, când fostul soț s-a apropiat și a împușcat-o de la mică distanță. În total, șapte focuri de armă au fost trase spre victimă. Martori la întreaga scenă au fost cei doi copii ai femeii. De față au fost și în momentul în care ucigașul a încercat să-și pună capăt zilelor.

Din primele informații, agresorul este un cetățean italian de 73 de ani. Fusese căsătorit cu femeia pe care a ucis-o.
Matorii povestesc că bărbatul revenise în țară în urmă cu trei zile. De atunci a terorizat-o continuu pe cea căreia îi reproșa că a decis să pună capăt căsniciei.

Atâta vreme cât au format un cuplu, victima și italianul au administrat împreună o firmă de pompe funebre. Din luna iunie a anului trecut, când relația dintre ei a devenit tensionată, femeia a cerut un ordin de protecție.

Mai mulți localnici povestesc că înainte de a încerca să se sinucidă, bărbatul a îndreptat arma spre ei.

Arma crimei a fost ridicată pentru expertiză de criminialiști. Din primele informații, asasinul avea documente care atestă că pistolul era deținut legal în Italia.

Total
0
Shares
Total
0
Share