Exclus din partid după ce şi-a bătut soţia

Exclus din partid după ce şi-a bătut soţia

Parlamentarul constănţean, care zilele trecute şi-a bătut soţia chiar sub privirile fiicei lor, de 9 ani, a fost exclus din partid. Dumitru Focşa este cercetat penal pentru violenţă în familie. Biroul Naţional de Conducere al AUR a stabilit că acuzaţiile apărute în urma scandalului se confirmă.

Deputatul de Constanţa, Dumitru Focşa, a fost exclus din partidul AUR după ce ancheta internă a Juriului de Onoare al partidului a stabilit că, într-adevăr, parlamentarul şi-a lovit soţia. Asta după ce, în urmă cu doar o zi, partidul părea să-l fi iertat de Dumitru Focşa care a negat atunci faptul că şi-a agresat soţia, povestind că, de fapt, aceasta ar fi alunecat şi s-ar fi lovit singură.

Deputatul a confirmat ,însă, ulterior pe Facebook, că şi-a bătut soţia pentru că nu a mai suportat crizele de gelozie ale femeii, faptă pe care a regretat-o imediat.

Dacă conducerea AUR îmi va cere să-mi dau demisia din Parlamentul României, o voi face spre binele colegilor mei şi al românilor care cred în AUR” a adăugat parlamentarul constănţean.

Acum, după excluderea din partid, AUR îi cere deputatului Focşa să îşi respecte angajamentul asumat şi să îşi depună mandatul de parlamentar.

Victimele violenţei domestice sunt îndemnate de autorităţi să ceară ajutor sunând la numărul de pe ecran.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt