Elicopterul SMURD întrerupe căutările în cazul avionului care s-ar fi prăbuşit în Bacău şi se întoarce la bază - Prima News

Elicopterul SMURD întrerupe căutările în cazul avionului care s-ar fi prăbuşit în Bacău şi se întoarce la bază

Elicopterul SMURD Iaşi, care s-a deplasat în judeţul Bacău după ce s-a anunţat că un avion ultrauşor s-ar fi prăbuşit în pădurea de lângă localitatea Buhoci, întrerupe căutările şi se întoarce la bază.

Coordonatorul SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat că, după mai bine de două ore de căutări, echipajul elicopterului se reîntoarce la bază din cauza întunericului. Ea a precizat că nu se mai poate efectua căutarea aeriană cu acest tip de aparat de zbor.

Luni, în jurul orei 18,00, pompierii băcăuani au fost solicitaţi să intervină în pădurea de la limita comunelor Buhoci şi Ungureni în urma unui apel care anunţă un posibil accident aviatic în care a fost implicat un aparat de zbor de mici dimensiuni. Spre locul indicat s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de descarcerare şi o autospecială SMURD. De asemenea, în zonă a fost trimis şi elicopterul SMURD Iaşi.

Poliţiştii efectuează căutări, împreună cu echipajele de pompieri.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share