Elevă de 12 ani, dată dispărută în Vranea după ce nu s-a mai întors la domiciliu la terminarea cursurilor

O elevă de 12 ani, din comuna Jariştea, a fost dată dispărută de părinţi, miercuri seara, după ce aceasta nu ar mai fi revenit la domiciliu după finalizarea cursurilor şcolare, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"La data de 9 martie, ora 21,20, Secţia 9 Poliţie Rurală Odobeşti a fost sesizată de o femeie din comuna Jariştea, sat Jariştea, cu privire la faptul că fiica sa, Vasile Simona Maria, în vârstă de 12 ani, nu a mai revenit la domiciliu la terminarea cursurilor, respectiv ora 12,30", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit poliţiei, dispariţia copilei a fost anunţată de către părinţi abia la orele serii, deoarece aceasta obişnuia în mod frecvent să întârzie acasă.

Minora are 1,50 m înălţime, ochi căprui, păr şaten drept, până la nivelul umerilor, 40 kilograme şi prezintă o aluniţă în partea stângă a nasului.

La momentul dispariţiei, fata era îmbrăcată cu o geacă gri, pantaloni albaştri, fes alb, iar în picioare purta ghete negre. Aceasta avea asupra sa un rucsac negru.

Cei care pot oferi detalii cu privire la minora dispărută sunt rugaţi să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Sursa: Agerpres

Afla mai multe desprecautaridisparutaelevavrancea
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt