Egipt, combinația perfectă dintre mare și munte - Prima News

Egipt, combinația perfectă dintre mare și munte

Egiptul nu este o destinație ce presupune doar relaxare în resort. Pe lângă monumentele istorice cunoscute în toată lumea, există și alte atracții surprinzătoare. De exemplu, la doar câteva zeci de minute cu barca de Hurghada, Mare Roșie uimește prin nuanțele exotice. Totodată, o incursiune în deșert este fascinantă, iar dacă include și o plimbare cu ATV-ul, adrenalina e la cote maxime.

Pentru incursiunea în marea de nisip este nevoie de echipament special, menit să protejeze împotriva prafului. Părul și fața sunt bine acoperite cu o eșarfă, iar pentru ochi este nevoie de ochelari speciali. După plimbarea cu ATV-ul, urmează o altă aventură, la bordul unei mașini de teren. Destinația: altfel decât tot ceea ce cunoaștem în România.

Din vârful unui deal, aproape de ora apusului, peisajul este o bucurie pentru ochi. Ziua se încheie cu o cină tradițională, inclusă în prețul excursiei. De asemenea, există și un program special. O altă excursie opțională populară printre turiști este cea spre Eden Island. Numele descrie perfect plaja.

Plecarea se face din Hurghada, cu vaporașul. Turiștii petrec câteva ore pe insulă și iau aici și masa. Șenzlongurile, umbrelele, decorul, totul îmbie la relaxare. În excursie este inclusă însă și o oprire pentru snorkelling. Și apusul văzut la Marea Roșie este un spectacol.

În decembrie, temperaturile medii în Egipt sunt cuprinse între 23 și 26 de grade.

Total
0
Shares
Total
0
Share