Efecte personale ale celor doi dispăruţi în Amazonia au fost descoperite de poliţie

Efecte personale ale celor doi dispăruţi în Amazonia au fost descoperite de poliţie

Autorităţile braziliene au găsit efecte personale aparţinând jurnalistului britanic Dom Phillips şi brazilianului Bruno Pereira dispăruţi de o săptămână într-o zonă îndepărtată din Amazonia, a anunţat duminică poliţia braziliană, relatează AFP.

''Au fost găsite obiecte aparţinând celor dispăruţi: un carnet de sănătate, pantaloni negri, o sanda neagră şi o pereche de cizme aparţinând lui Bruno Pereira, precum şi o pereche de cizme şi un rucsac aparţinând lui Dom Phillips şi care conţinea îmbrăcăminte personală'', a declarat poliţia federală din statul Amazonas (nord-vestul Braziliei), potrivit unui comunicat.

Anterior, pompierii din Amazonas informaseră presa locală despre descoperirea unor obiecte personale care ar putea aparţine celor dispăruţi, găsite ''în apropierea casei'' lui Amarildo Costa de Oliveira, singurul reţinut în acest dosar.

Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, descris drept ''suspect'', a fost reţinut şi urmează să fie analizate urme de sânge găsite pe barca sa. Martori au spus că l-au văzut trecând în viteză într-o ambarcaţiune în aceeaşi direcţie în care au fost văzuţi cei doi dispăruţi.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt