EDIŢIE SPECIALĂ FOCUS 18 - UN AN DE LA ÎNCEPUTUL RĂZBOIULUI DIN UCRAINA

EDIŢIE SPECIALĂ FOCUS 18 - UN AN DE LA ÎNCEPUTUL RĂZBOIULUI DIN UCRAINA

Un an de suferinţe, bombardamente, vieţi distruse, mii de morţi şi sute de mii de refugiaţi izgoniţi din propriile case.

Pe 24 februarie se împlineşte un an de la invadarea Ucrainei de către Rusia, iar Prima TV a pregătit o ediţie specială FOCUS. Postul de televiziune din portofoliul Grupului Clever va analiza efectele războiului de la graniţa României.

Aflat în prima linie, în direct de la Kiev, Marius Saizu a stat de vorbă cu ucrainenii afectaţi de conflict şi a aflat care este starea acestora de spirit. ,,La un an de război, Ucraina este o ţară care rezistă. Ucrainenii sunt extrem de determinaţi să nu cedeze în faţa ruşilor. Localităţile de lângă Kiev au început să fie refăcute însă oamenii îşi vor reveni cu greu. Şi-au înmormântat prea multe rude pentru a-i putea ierta pe ruşi”, spune corespondentul special FOCUS.

Campania ,,Ucraina, 1 an de război” a început pe 24 ianuarie. Ştirile FOCUS au prezentat, timp de 30 de zile, toate faţetele conflictului, pornind de la poveştile victimelor şi orfanilor, până la dramele refugiaţilor şi poziţia României în acest război devastator. Tot acest demers jurnalistic culminează cu Focus18 Special din 24 februarie, un jurnal de ştiri în cadrul căruia Prima TV va difuza o serie de reportaje dedicate conflictului dintre Rusia si Ucraina.

Finalul războiului de la graniţa de nord a României pare departe iar telespectatorii vor afla, de la analişti şi specialişti în geopolitică, care sunt consecinţele acestui conflict pe termen lung asupra vieţii de zi cu zi a românilor.

Focus în prima linie este în direct din Kiev şi de la Bucureşti, vineri, 24 februarie, de la ora 18.00, la Prima TV.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt